Logo

A Blog Post

Dennis van der Geest

Twee maanden geleden mocht ik Dennis van der Geest fotograferen tijdens zijn set in Brothers Festival Dome. Nadat Dennis klaar was met draaien was hij nieuwsgierig naar de foto’s. Ik liet wat foto’s zien en over één foto waren we beiden erg enthousiast. De foto stond op dat moment al op Twitter en Facebook volgde snel. Vele reacties volgden, iets wat me veel voldoening gaf en geeft.
De foto wordt inmiddels voor verschillende doeleinden gebruikt en daar ben ik uiteraard erg trots op. Ik wilde de foto dan ook graag persoonlijk overhandigen aan Dennis van der Geest. Na wat mailcontact met zijn manager en het zoeken naar een geschikte datum, was het vandaag dan eindelijk zover. Met foto op weg naar Beachclub Royal waar Dennis een set zou draaien die avond. Als klap op de vuurpijl mocht ik ook nog eens 3 vrienden meenemen, dus de avond kon op voorhand al niet meer stuk.

Enthousiast vertrokken we naar Hoek van Holland. Na afloop van zijn set kon ik dan eindelijk de foto overhandigen. Dennis was erg blij met de foto. Natuurlijk gingen we nog even samen op de foto. Het was een geweldige avond!

Dennis van der Geest

 

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook